Хрещення Господнє у смт Ковшарівка

Розміщено на Січ 19, 2022 в Новини благочинь, Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian

Сьогодні Свята Церква святкує Велике Хрещення Господа нашого Ісуса Христа. Хрещення Господнє – свято, присвячене не лише події Хрещення Христа Спасителя, але й явищу світу Пресвятої Трійці.

Втілившись Син приходить на Йордан, являється Дух є у вигляді голуба, чути голос Отця. Тому свято і називається інакше Богоявленням. Саме сьогодні ми особливо прославляємо цю Божественну силу, Божественну благодать, яку Бог у Христі дарував усьому роду людському.

Це та сила, яка здатна долати будь-яке гріховне розташування нашої душі, будь-які злі дії, будь-яку нашу недосконалість і будь-яку нашу хворобу – як душевну, так і тілесну.

Сьогодні ми особливо молимося, щоб Господь Сам Своєю благодатною дією допоміг нам у цьому житті. Незважаючи на те, що нам важко, незважаючи на те, що ми зустрічаємо в цьому житті багато скорбот та перешкод, Христос силен усе це зруйнувати лише за однією нашою вірою.

Тому в цей день, коли ми, за благочестивою традицією, освячуємо воду, станемо причасниками цього Великого свята: з Божою допомогою давайте боротися з гріхом, спокусами, пристрастями та залежностями.

Нехай Спаситель просвітлює шлях кожному з нас до Істинної любові, якою є Господь Бог, і до життя вічного та блаженного.

Переглянуто: (9)

Перейти до панелі інструментів