Свято святителя Миколая у с. Скрипаї, Зміївського благочиння

Розміщено на Гру 22, 2021 в Новини благочинь, Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian

У с. Скрипаї Зміївського благочиння серед учнів 1-4 класів було проведено щорічний конкурс до дня пам’яті святителя Миколая під назвою «Будиночок для святителя Миколая». За допомогою батьків діти для конкурсу приготували вироби – будиночки, малюнки та аплікації.

Оскільки настоятель храму прот. Олександр хворіє, конкурс пройшов у школі під керівництвом парафіянки Свято-Вознесенського храму с. Скрипаї, вчителя 2-го класу, р.Б. Наталі. Усі учасники конкурсу: і дітки, і викладачі – спільно розглянули конкурсні роботи та прославили Господа за явлені ним чудеса через угодника Божого святителя Миколая. За молитвами святителя Миколая було проведено конкурс, промислово було доставлено подарунки парафіянином храму з Харкова до с. Скрипаї, а також батьки провели незабутні вечори з дітьми під час підготовки до конкурсу.

У результаті конкурсу всі дітки отримали солодкі подарункові набори від святителя Миколая, подякували йому за чудеса, які святий чинить і в наші дні, а також помолилися святителю за здоров’я та якнайшвидше одужання настоятеля Свято-Вознесенського храму с. Скрипки хворого прот. Олександра Онищенка.

Переглянуто: (2)

Перейти до панелі інструментів