Зустріч козаків на Чугуївщині

Розміщено на Лют 19, 2021 в Новини благочинь, Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian

18 лютого 2021 року в зв’язку з двунадесятих святом Стрітення Господнього глави єпархіальних відділів Ізюмської та Харківської єпархій взяли участь у зустрічі організацій: Союз Ветеранів СБУ в Харківській області; Чугуївський козачий полк; обласна громадська організація Спілка офіцерів, яка пройшла в місті Чугуєві.

З благословення Високопреосвященнішого Єлисея митрополита Ізюмського і Куп’янського Ізюмську єпархію представляв глава відділу у справах козацтва прот. Михайло Шульга. Так само, з благословення Високопреосвященнішого Онуфрія митрополита Харківського і Богодухівського, в складі делегації Союз Ветеранів СБУ в Харківській області, в даному заході взяли участь голова відділу у справах козацтва Харківської єпархії прот. Сергій Скубченко і духівник Союзу ветеранів СБУ прот. Сергій Дамманс.

В ході зустрічі учасники заходу обговорили питання спільної виконаної роботи і намітили нові перспективи спільної діяльності. Також, в дар «Союзу офіцерів» ветерани СБУ піднесли книгу, присвячену роботі спецназу в Афганістані, що написана зі спогадів членів даної організації.
Від імені всіх учасників заходу голова спілки ветеранів СБУ Чесноков А.І. подякував правлячих архієреїв Ізюмської та Харківської єпархій, Владику Єлисея та Владику Онуфрія за архіпастирське керівництво і мудрість завдяки якій багато громадських заходів дружньо проходять під благословенням обох Єпархій.

 

Переглянуто: (6)

Перейти до панелі інструментів