Презентація книги “Привиди Чугуєва”

Розміщено на Гру 28, 2020 в Новини благочинь, Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian


26 грудня 2020 року в місті Чугуєві відбулася презентація художнього роману, другий книги трилогії “Барон з вулиці Вернон”, отамана Чугуївського козачого полку і одночасно автора цих книг Миколи Миколайовича Ганжі, який більш відомий в Чугуєві під творчим псевдонімом – Меїр Ландау.

Презентація відбулася в офісі – школі ДСНТЦ – “Чугуiв-1”. На презентацію були запрошені друзі письменника – козаки, офіцери збройних сил України, ветерани ООС (АТО) і також був запрошений глава відділу у справах козацтва та духовно-фізичного виховання молоді Ізюмської єпархії – протоієрей Михайло Шульга.
Фантастичний роман оповідає про події лютого 1912 року, що відбулися до посадки барона Віктора фон Готта на “Титанік”. Віктор фон Готт – офіцер військової розвідки Морського генерального штабу розслідує зникнення інженера Полежаєва в заштатному місті Чугуєві. В ході слідства він і його група вступають в протистояння з німецькими диверсантами, закинутими з 1942 року, мета яких – майбутній радянський розвідник. Слід зазначити, що незважаючи на трилогію книг, книга “Привиди Чугуєва” цілком самостійна, тобто якщо читач не був знайомий з попередніми книгами письменника, то ця книга з захоплюючим сюжетом має свій початок і хороший, добрий кінець.
Презентація складалася з двох частин. У першій частині зустрічі автор книги розповів про свій новий шедевр. Миколай Ганжа зазначив, що ця книга є найпершою художньою книжкою про місто Чугуєв, в якій описуються реальні історичні події, пов’язані з даним часом і реальними дійовими особами – жителями міста Чугуєва. Мабуть, вигадка складається тільки в самій машині часу.

У другій частині бесіди автор книги відповів на питання всіх присутніх. Потім Меїр Ландау (Миколай Ганжа) підписав перші екземпляри своєї праці своїм гостям.
Після закінчення презентації було обговорено шляхи подальшої співпраці козацького відділу Ізюмської єпархії з дитячою школою фізичного розвитку ДСНТЦ – “Чугуiв-1”. Дійшли згоди, що діти козаки не мають майбутнього без духовного розвитку. Тому директор школи попросив призначити священика для проведення уроків про православну віру для духовного виховання та зростання його вихованців.

Переглянуто: (42)

Перейти до панелі інструментів