Храмове свято села Леб’яже

Розміщено на Лис 22, 2020 в Новини благочинь, Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian


21 листопада 2020 року, в день святкування Собору Архістратига Божого Михаїла та Всіх Небесних сил безтілесних в селі Леб’яже Печенізького благочиння відбулася святкова урочистість.


Рівно рік тому, в цей день була відслужена перша Божественна літургія в новозбудованому храмі.
До 21 листопада 2019 року богослужіння тимчасово відбувалися в спеціально пристосованому приміщенні, і сьогодні парафіяни Свято-Михайло-Архангельського храму святкують першу річницю знову відкритого храму.
Святкову Божественну Літургію очолив протоієрей Михайло Шульга. Йому співслужили: протоієрей Олексій Гривастiв, настоятель Архангело-Михайлівського храму ієрей Сергій Тергоєв і ієрей Євгенiй Барановський.
На Сугубої єктенії були прочитані особливі прохання і здійснені молитви за мир в Україні та про позбавлення від коронавирусної інфекції.
Після закінчення Богослужіння дуже хорошими і теплими словами привітав священнослужителів, прихожан і гостей свята благочинний Печенізького округу – протоієрей Іоанн Сорока.
Потім відбувся молебень з читанням акафісту Святому Архангелу Михаїлу з Всіма небесними силами і хресний хід навколо храму.
По завершенні молебню отець Сергій Тергоєв з прихожанами пригостили гостей і всіх присутніх на святі смачною трапезою.

Жителі села Леб’яже запрошують в гості і на богослужіння всіх бажаючих!

Переглянуто: (9)

Перейти до панелі інструментів