Установка купола в Гнилиці Першій Великобурлуцького благочиння

Розміщено на Лис 3, 2020 в Новини благочинь, Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian

1 листопада 2020 роки після Божественної Літургії був встановлений центральний купол на храм в честь Різдва Іоанна Предтечі діаметром 12м і висотою 6.5м, а також главку і хрест.

На даний момент верхня точка від землі більше 25 метрів, дзвіниця повинна бути ще вище.
Завдяки посиленим молитвам і живій вірі небайдужих людей, вдалося зробити великий крок у відновленні храму.
На цьому все не закінчується, попереду ще оздоблювальні внутрішні роботи, вікна та сама дзвіниця.
Протягом двох років на території храму майже весь час хтось трудився, нехай і не бригадою у 50 осіб, але справа не стояла на місці. Хто чим міг, той тим і допомагав. Багато людей попросили залишитися невідзначеними, розуміючи що нагорода на небі важливіше всіх похвал земних.
Поки ставили купол, люди готували обід на багатті на свіжому повітрі. У храмі вже сиро і холодно, але молитва всіх зігрівала, і гарячий обід теж був дуже доречним.
Спаси Христос всіх, хто потрудився в цій благій справі. Усі жертводавці, благоукрасітелі і будівельники поминаються на кожному богослужінні, а що потрібно ще людині, коли вона вже у руках Божих, коли сама себе і все життя свою Христу Богу віддає?
Вітаємо всіх вас з цим історичним днем ​​і продовжуємо трудитися далі.
Хто не встиг взяти участь раніше, запрошуємо приєднатися. Всім раді, за все слава Господу і святим Його!

Переглянуто: (271)

Перейти до панелі інструментів