Високопреосвященніший Єлисей звершив панахиду за загиблими в авіакатастрофі поблизу міста Чугуєва

Розміщено на Вер 26, 2020 в Новини єпархії

Эта запись также доступна на: Russian

26 вересня 2020 митрополит Ізюмський і Куп’янський Єлисей у співслужінні духовенства Чугуївського благочиння і кліриків Вознесенського кафедрального собору звершив панахиду в Покровському соборі м Чугуєва за трагічно загиблими в авіакатастрофі.

Після закінчення панахиди Високопреосвященніший Єлисей сказав проповідь, в якій висловив співчуття рідним і близьким загиблих.

Митрополит Єлисей закликав усіх християн, які знають про цю трагедію, піднести свої гарячі молитви. Будемо просити Всемилостивого Бога, щоб Він простив всяке прогрішення, вільне й мимовільне, прийняв в Свої обителі загиблих і утер сльози печалі з лиця родичів і близьких.

В цей же день митрополит Єлисей і секретар Ізюмської єпархії архідиякон Юрій Чудак, а також благочинний Чугуївського округу протоієрей Іоанн Білич поклали квіти біля місця авіакатастрофи.
Представники Ізюмської єпархії також поклали букети квітів від Предстоятеля Української Православної Церкви Митрополита Київського і всієї України Блаженнішого Онуфрія, а також від народного депутата України Дмитра Олексійовича Шенцева.

Царство Небесне і вічний спокій всім загиблим в авіакатастрофі.

Прес-служба Ізюмської єпархії

Переглянуто: (323)

Перейти до панелі інструментів