Духовні бесіди для молоді на природі

Розміщено на Лип 16, 2020 в Новини благочинь, Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian


За традицією, що склалася закінчення всіх багатоденних постів православна молодь святкує у себе в храмах! А ближче до вечора, коли парафіяни повертаються до своїх домівок, ми збираємося десь в неформальній обстановці для духовних бесід на християнську тематику.

Цього року закінчення Петрового посту, ще ознаменувався 12-річчям виникнення Богословського клубу “Анастасіс”. Відсвяткувати цю дату учасники клубу збиралися ще в минулy (5 липня 2020) неділю ввечері. Так сталося, що на репетицію свята приїхало не дуже багато людей. Крім того, ще залишався тиждень посту. І, тим не менш, змогли зібратися на зустріч: випускники минулих років – одногрупники по Харківській Духовній Семінарії, козаки і православна молодь.

Глава відділу у справах козацтва та духовно-фізичного виховання молоді Ізюмської єпархії, протоієрей Михайло Шульга, прочитав лекцію на свіжому повітрі про євангельське читання і відповів на різні запитання всіх присутніх. Одного вечора для вивчення такої важливої ​​і багатогранної теми присутнім виявилося мало. Тоді домовилися про зустріч на тому ж місці, на лісовій галявині, в святкову неділю 12 липня 2020 року.

У свято Первоверховних Апостолів Петра і Павла, після закінчення богослужінь, знову зустрілася православна молодь, козаки і члени богословського клубу “Анастасіс”, але вже в більшому складі, ніж тиждень тому.

Отець Михайло також розповів всім про Євангельські читання, присвячені апостолам, про житіє святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла та відповів на богословські питання учасників зустрічі. Всі присутні розговілися біля багаття і зустріли свято з користю для душі і тіла.

Євсюков Іван

Переглянуто: (281)

Перейти до панелі інструментів