Соборна Літургія Передосвячених Дарів в Свято-Покровському храмі с. Тимченки

Розміщено на Бер 20, 2020 в Новини благочинь, Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian


З благословення Високопреосвященнішого Єлисея, митрополита Ізюмського і Куп’янського 11 березня 2020 року, в с. Тимченки Зміївського благочиння, відбулося соборне богослужіння. У Свято-Покровському храмі була звершена Літургія Передосвячених Дарів.

Богослужіння очолив благочинний Зміївського округу протоієрей Олександр Білозор. Йому співслужили священнослужителі сусідніх парафій: протоієрей Леонід Побігайленко, настоятель Свято-Покровського храму с. Тимченки (сторона приймаюча гостей) протоієрей Потапій Цурцумія, протоієрей Михайло Шульга, протоієрей Сергій Пронников, ієрей Герман Риндін, ієрей Леонід Картавцев, ієрей Олексій Світличний, ієрей Геннадій Ноздрачов, гість з Харківської єпархії, ієрей Данило Голенко і протодиякон Сергій Зозуля.

Після закінчення Літургії отець Олександр розповів в проповіді про важливість соборних богослужінь і про необхідність єдності в наш складний час. На силу спільної молитви звертав увагу Сам Господь наш Ісус Христос: «Ще поправді кажу вам, що коли б двоє з вас на землі погодились про всяку справу, то, що б вони не попросили, буде їм від Отця Мого Небесного, бо, де двоє або троє зібрані в ім’я Моє, там Я серед них»(Мф. 18, 19-20).

Отець Потапій подякував отцю благочинному, всім гостям і парафіянам Свято-Покровського храму за спільні молитви та запросив усіх присутніх підкріпити сили тілесні на пісній трапезі. Слава Богу за все!

Переглянуто: (274)

Перейти до панелі інструментів