Відвідування виправної колонії священиками Балаклійського благочиння

Розміщено на Січ 28, 2020 в Новини благочинь, Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian


23 січня 2020 року Покровську виправну колонію номер 17, яка розташована в с. Покровське Балаклійського району, відвідали священнослужителі Балаклійського благочиння.

Глава єпархіального відділу зі зв’язків з пенітенціарною службою ієрей Олег Шабатура, разом з протоієреєм Дмитром Басюрой і протоієреєм Олександром Матвієнко провели зустріч з керівництвом колонії в особі виконуючого обов’язки начальника Покровської виправної колонії номер 17 підполковника вн. сл. Клименко Андрія Івановича, заступника начальника з соціально-виховної та психологічної роботи підполковника вн. сл. Домніка Андрія Вікторовича, заступника начальника відділу соціально-виховної та психологічної роботи підполковника вн. сл. Гудько Олександра Анатолійовича.

Під час візиту було підписано угоду про співпрацю на 2020 рік, обговорили ряд нагальних проблемних питань. Була проведена зустріч із засудженими в каплиці на честь бл. кн. Олександра Невського. Також для священнослужителів була проведена екскурсія по території колонії, ознайомилися з комунально-побутовими умовами для засуджених.

Виконуючий обов’язки начальника виправної колонії підполковник Андрій Клименко зазначив, що протягом багатьох років виправної установи співпрацює з представниками УПЦ і це дає можливість засудженим розвиватися духовно.

Отець Олег Шабатура повідомив керівництву колонії, про те, що священнослужителі, які отримали від правлячого архієрея указ на несення служби в колонії, тепер будуть щотижня відвідувати заклад, служити молебні, а також проводити духовні бесіди із засудженими.

Переглянуто: (142)

Перейти до панелі інструментів