Новоліття в Свято-Успенському храмі с. Соколово

Розміщено на Січ 23, 2020 в Новини благочинь, Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian


14 січня 2020 року, – в день свята Обрізання Господнього, Святителя Василя Великого і Новоліття, – в Свято-Успенському храмі с. Соколово відбулося свято, яке подарували нам учні Соколовської школи.

Діти підготували справжнісінький музичний спектакль про Різдво Христове.

Школярі виконували ролі дійових осіб з Біблійної історії: тут був і імператор Август, який оголосив про перепис населення; і ангели Господні, і пастушки – вони першими прийшли поклонитися немовляткові Господу Ісусу. Також були волхви, які принесли дари новонародженому Христу. Дуже добре один з школярів зіграв роль царя Ірода, який бажав погубити Христа.

Особливо зворушливо були виконані ролі Йосипа і Марії з Немовлям Ісусом. «Немовля», правда, було іграшковим, але це не завадило всім, – і учасникам, і глядачам вистави, – переживати за Святу Родину і радіти Різдву Христовому! Всі діти, учасники вистави, також чудово виконали свої ролі.

На завершення свята дітки заспівали відому колядку, присвячену всім зимовим Господським Церковним святам: “Добрий вечір, тобі, пане господарю! Радуйся!”.

Потім настоятель Свято-Успенського храму, глава єпархіального відділу у справах Козацтва протоієрей Михайло Шульга, відслужив молебень на Новолоетіе і зачитав Різдвяне послання Митрополита Ізюмського і Куп’янського Єлисея всім присутнім: дітям, вчителям, батькам і парафіянам.

Після цього всі учасники вистави отримали солодкі, новорічні подарунки.

З Різдвом Христовим і Новим Роком!

Переглянуто: (122)

Перейти до панелі інструментів