Архієрейська ялинка (фото і відео)

Розміщено на Січ 9, 2019 в Новини єпархії

Эта запись также доступна на: Russian


8 січня 2019 року о 14.00 на сцені ДК «Спартак» міста Ізюму відбулося урочисте відкриття Різдвяної архієрейської ялинки.

Цей захід зібрав багато гостей – дітей і батьків. Задовго до початку вистави маленькі гості в ошатних карнавальних костюмах стали стікатися до центральної сцени. Серед них були і школярі, і маленькі прихожани. На центральній сцені грала святкова музика, потім біля центральної ялинки звучали різдвяні піснеспіви дитячого вокального ансамблю «М-Стиль», а своїми танцювальними номерами порадував зразковий аматорський колектив народного танцю «Натхнення».

На площі стояв великий самовар, з якого всім бажаючим наливали теплий ароматний чай і роздавали пиріжки з повидлом.

Святкова різдвяна обстановка оточила всіх, хто прийшов на ялинку.

З вітальним словом та привітаннями звернувся митрополит Ізюмський і Куп’янський Єлисей і міський голова Валерій Віталійович Марченко.

Після офіційної частини розпочалася урочиста вистава, спів різдвяних колядок, його відкрив чоловічий архієрейський хор під керуванням протоієрея Олега Кадюк. Після чого був показаний Різдвяний вертеп. Ця вистава була не тільки яскравою і цікавою, а ще й пізнавальною. Так діти змогли дізнатися про Різдвянуї історію.

На завершення торжества юні гості отримали солодкі подарунки. Слід зазначити, що з ініціативи Високопреосвященнішого митрополита Єлисея, силами єпархіального управління, Ізюмської мерії, на свято були запрошені діти з малозабезпечених і багатодітних сімей, діти-сироти, діти-інваліди, всім їм були вручені солодкі подарунки.

За відгуками гостей свято вдалося. Різдвяна архієрейська ялинка стає приємною традицією і щорічним місцем зустрічі в дні Різдвяних святок.

Прес-служба Ізюмської єпархії




Переглянуто: (213)

Перейти до панелі інструментів