Архієрейська ялинка

Розміщено на Січ 8, 2022 в Новини єпархії

Эта запись также доступна на: Russian

8 січня 2022 року о 14.00 на центральній сцені міста Ізюма відбулося урочисте відкриття Різдвяної архієрейської ялинки.

Цей захід зібрав багато гостей – дітей та батьків. Задовго до початку вистави маленькі гості у ошатних карнавальних костюмах стали стікатися до центральної сцени. Серед них були і школярі, і малі парафіяни. На центральній сцені грала святкова музика.

На площі стояв великий самовар, з якого всім охочим наливали теплий ароматний чай та роздавали пиріжки з повидлом.

Святкова різдвяна обстановка оточила всіх, хто прийшов на ялинку.

З вітальним словом та привітаннями звернувся митрополит Ізюмський та Куп’янський Єлисей та Ізюмський міський голова Валерій Віталійович Марченко.

Після офіційної частини розпочалося урочисте дійство. Було показано Різдвяний вертеп, у якому взяли участь працівники культури міста Ізюма та чоловічий архієрейський хор під керівництвом протоієрея Олега Кадюка. Цей вертеп був не лише яскравим та цікавим, а ще й пізнавальним. Так діти змогли дізнатися про Різдвяну історію.

На завершення урочистості юні гості отримали солодкі подарунки. Слід зазначити, що з ініціативи Високопреосвященнішого митрополита Єлисея, силами єпархіального управління, Ізюмської мерії, на свято були запрошені діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти-сироти, діти-інваліди. Було вручено близько трьох тисяч подарунків.

За відгуками гостей свято вдалося. Різдвяна архієрейська ялинка стає приємною традицією та щорічним місцем зустрічі у дні Різдвяних свят.

Прес-служба Ізюмської єпархії

Вiдео: Архієрейська ялинка 08.01.22

Переглянуто: (216)

Перейти до панелі інструментів