Високопреосвященніший Єлисей відвідав Горлівську єпархію

Розміщено на Чер 19, 2019 в Новини єпархії

Эта запись также доступна на: Russian


18 червня 2019 року, у вівторок першої седмиці після П’ятидесятниці, в свято образу Божої Матері «Непрохідні Врата», митрополит Ізюмський і Куп’янський Єлисей взяв участь у богослужінні в Сергіївському жіночому монастирі.

Божественну літургію в літньому храмі в ім’я святих мучениць Віри, Надії і Любові очолив митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел.

Його Високопреосвященству співслужили митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон, митрополит Святогірський Арсеній, вікарій Донецької єпархії, митрополит Горлівський і Слов’янський Митрофан, митрополит Ізюмський і Куп’янський Єлисей, архієпископ Краснолиманський Аліпій, вікарій Горлівської єпархії, архієпископ Макіївський Варнава, вікарій Донецької єпархії, єпископ Южненський Діодор, вікарій Одеської єпархії, єпископ Добропільський Спиридон, вікарій Горлівської єпархії, єпископ Волноваський Амвросій, вікарій Донецької єпархії, духовенство Донецької і Горлівської єпархій.

Після Божественної літургії архієреї, духовенство, черниці та миряни пройшли хресним ходом з іконою Божої Матері «Непрохідні Врата» навколо обителі.

Прес-служба Ізюмської єпархії

Переглянуто: (60)

Перейти до панелі інструментів