Престольне свято в селі Геніївка

Розміщено на Сер 8, 2018 в Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian


1 серпня 2018 року в селі Геніївка відбулося престольне свято на честь Віднайдення мощей преподобного Серафима, Саровського чудотворця.

Божественну літургію з хресним ходом очолив благочинний Зміївського округу протоієрей Олександр Білозір у співслужінні настоятеля храму ієрея Олега Власюка і духовенства благочиння. Також на Божественній літургії молилися ктитор і попечителька храму Галина Іванівна Подопригора і голова сільської ради Русин Юрій Вікторович.

Після закінчення хресного ходу до прихожан звернувся благочинний отець Олександр. У своїй проповіді він розповів про важливість спадщини преподобного Серафима Саровського як одного з найвідоміших і шанованих святих. Життя святого Серафима Саровського є для нас прикладом, адже він прожив своє життя за законом Божим. Благочинний звернув увагу прихожан на якості, якими володів святий Серафим Саровський: смиренність, милосердя, доброта, вміння прощати. Побажав геніївцям, щоб в їх душах звучав голос преподобного Серафима: «Радість моя, не на часі сумувати! Христос Воскресе! Стяжи дух мирний і тоді тисячі навколо тебе спасуться! »

З подячним словом до духовенства і пастви звернувся настоятель храму і дав тим, хто моляться пастирське благословення.

Переглянуто: (134)

Перейти до панелі інструментів