Вітання митрополита Ізюмського і Куп’янського Єлисея в день Святої Трійці

Розміщено на Тра 27, 2018 в Новини єпархії

Эта запись также доступна на: Russian

Свято Святої Трійці, або П’ятидесятниці – зіслання Святого Духа на апостолів – можна також назвати днем ​​народження Церкви Христової. Силою Святого Духа апостоли і їх наступники проповідували Євангельське вчення Христа по всьому світу, і через цю проповідь Церква розширилася по цілому світу.

У цей день ми згадуємо, як понад дві тисячі років тому відбулося зішестя Духа Святого на апостолів. Хочеться особливо відзначити, що в цей день всі вони перебували однодушно вкупі. Як не вистачає цієї єдності, однодумців в нашій багатостраждальній Вітчизні. Знаходячись в духовній єдності, апостоли змогли змінити світ, донести благу звістку до багатьох тисяч своїх сучасників. Будемо шукати миру і співпраці з усіма, хто цього бажає, і тоді ми, безсумнівно, відчуємо такий вилив благодаті Святого Духа на нашу Вітчизну, що він принесе справжнє пробудження і відродження нашого народу!

Бажаю нам відчути в це свято Божий дотик до наших сердець! Нехай так вдихне Господь в наші душі Духа Свого Святого, щоб ми хоч на невелику мить змогли піднятися над суєтою земною і побачили душевними очима красу Небесну і Божу любов у своєму серці! Також бажаю радості у Господі, терпіння, мудрості та допомоги Божої!

Переглянуто: (154)

Перейти до панелі інструментів