Співчуття керуючого Ізюмською єпархією митрополиту Одеському та Ізмаїльському Агафангелу у зв’язку з руйнуванням Спасо-Преображенського Кафедрального собору м. Одеси

Размещено Июл 23, 2023 в Новости епархии

Эта запись также доступна на: Украинский

ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ, ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ АГАФАНГЕЛУ, МИТРОПОЛИТУ ОДЕСЬКОМУ ТА ІЗМАЇЛЬСЬКОМУ, ПОСТІЙНОМУ ЧЛЕНУ СВЯЩЕННОГО СИНОДУ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ!
Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!
Новини сьогоднішнього ранку не змогли нас залишити байдужими в молитві за Святиню Вашого міста, Спасо-Преображенський Кафедральний собор, та обитель Цариці Небесної яка там перебуває у своєму чудотворному образі “Касперівська”, який був зруйнований ворожими снарядами.

Одещина красується небоподібними храмами Божими і це дякуючи Богові і Вашим великим трудам, що свідчать Вашу любов до Бога і Його Святої Церкви. Храми – це духовні маяки які вказують людям дорогу до Бога, до спасіння.

Розділяю всю скорботу Вашу, і всієї боголюбивої Вашої пастви, за надругання над Домом Божим. Той, хто піднімає руку на Дім Божий, готує собі вічний вогонь у пеклі. Молимось щоби Господь дав Вам терпіння, мудрість, свою невичерпну поміч перенести цю трагедію. А також молимо Бога щоби Він Своєю всесильною поміччю і допомогою боголюбивих людей дав сил відновити поругану Святиню.

ІОАНН
Єпископ Ізюмський і Куп’янський

Переглянуто: (84)

Перейти к верхней панели