Освячення храму в Ізюмській ЦМЛ Піщанської Божої Матері

Розміщено на Тра 30, 2021 в Новини єпархії

Эта запись также доступна на: Russian

30 травня 2021 року, в неділю 5-у після Пасхи, про самаряниню, митрополит Ізюмський і Куп’янський Єлисей звершив освячення лікарняного храму в Ізюмській ЦМЛ Піщанської Божої Матері в честь святителя Луки, архієпископа Сімферопольського і Кримського.

Після закінчення чину освячення Високопреосвященніший Єлисей виголосив проповідь, після закінчення якої подякував голову відділу соціального служіння і милосердя архімандрита Симеона (Негрецького) який несе послух духовного наставника в Ізюмській ЦМЛ за понесені праці та створення лікарняного храму.

Орденом святителя Луки, архієпископа Кримського були удостоєні архімандрит Симеон (Негрецький), Дмитро Іванович Зінов’єв і Надія Павлівна Пишняк;

медаллю Піщанської ікони Божої Матері І ступеня була удостоєна Олена Свиридівна Ловас;

грамотами Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія були нагороджені Костянтин Олександрович Торяник, Ігор Олексійович Алімов і Микита Олександрович Каракай.

У дар новоосвяченому храму митрополит Єлисей підніс образ святителя Миколая, ктитор храму Микита Олександрович Каракай підніс в дар храму образ Божої Матері «Неопалима купина».

Прес-служба Ізюмської єпархії

Переглянуто: (226)

Перейти до панелі інструментів