В Ізюм прибула Почаївська ікона Божої Матері

Розміщено на Лип 9, 2017 в Новини єпархії

Эта запись также доступна на: Russian


8 липня 2017 року, напередодні 5-ї неділі після П’ятидесятниці, в день пам’яті преподобного Давида Солунського і Тихвінської ікони Божої Матері, архієпископ Ізюмський і Куп’янський Єлисей звершив Всенічне бдіння у Вознесенському кафедральному соборі м. Ізюма.

Його Високопреосвященству співслужило духовенство кафедрального собору, Ізюмського благочиння і братія Піщанського монастиря в священному сані.

О 17.30 в кафедральний собор прибула Почаївська ікона Божої Матері. На зустріч чудотворного образу на чолі з правлячим архієреєм зібралося духовенство та всі, хто молилися.

З молебним співом і під урочистий передзвін дзвонів святиня була внесена до кафедрального собору для поклоніння віруючих.

Після закінчення Всенічного бдіння архієпископ Єлисей виголосив проповідь, після чого дав усім своє святительське благословення.

Почаївська ікона Божої Матері пробуде в Вознесенському кафедральному соборі до 9-го липня, а після закінчення Божественної літургії хресним ходом буде перенесена в Піщанський чоловічий монастир, де перебуватиме до внедільного вечора, після чого знову повернеться у Вознесенський кафедральний собор.

Прес-служба Ізюмської єпархії

Переглянуто: (185)

Перейти до панелі інструментів