Запалилася нова лампада в с. Зидьки

Розміщено на Бер 20, 2020 в Новини єпархії

Эта запись также доступна на: Russian


9 березня 2020 роки для жителів с. Зидьки Зміївського району став справжнім святом. І не тому, що цей день був оголошений офіційно вихідним.

А тому, що з благословення Високопреосвященнішого Єлисея, митрополита Ізюмського і Куп’янського, відбулося освячення і встановлення купола і Хреста на дах новоспорудженого храму.

Святковий молебень очолив благочинний Зміївського округу протоієрей Олександр Білозор. Йому співслужили: протоієрей Павло Протопопов, протоієрей Михайло Шульга, настоятель храму ікони Божої Матері “Всіх скорботних радість” ієрей Олексій Світличний і ктитор храму протодиякон Сергій Зозуля.

За богослужінням молився і глава Зміївської Державної адміністрації, виходець з села Зидьки Павло Вікторович Голодніков. На молебень прийшли багато жителів села і гості з усієї округи.

Після закінчення молебню всі присутні парафіяни майбутнього храму приклалися до накупольного хреста, і потім вже освячені купол і хрест були встановлені на покрівлю храму.

Після завершення установки, відбулася трапеза для всіх присутніх жителів села і гостей цієї події. На трапезі були обговорені важливі питання, пов’язані з майбутнім життям молодого приходу. Найближчим часом планується здійснити першу Божественну Літургію.

Промислом Божим запалилася ще одна лампада на карті нашої Ізюмської єпархії.

Переглянуто: (259)

Перейти до панелі інструментів