ХV Всеукраїнська конференція глав і представників єпархіальних відділів та організацій у справах молоді Української Православної Церкви

Розміщено на Жов 8, 2018 в Новини єпархії

Эта запись также доступна на: Russian


З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія 1 жовтня 2017 року в селищі Лазурне Херсонської обл. відбулося відкриття ХV Всеукраїнської конференції глав і представників єпархіальних молодіжних відділів, організована Синодальним молодіжним відділом УПЦ. Офіційну частину конференції відкрило вітальне слово до учасників Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, яке зачитав голова відділу у справах молоді при Священному Синоді УПЦ Високопреосвященніший Іона, архієпископ Обухівський.

На конференцію прибуло більше 80-ти представників по роботі з молоддю від єпархій по всій Україні. З благословення Митрополита Ізюмського і Куп’янського Єлисея конференцію відвідали клірики єпархії: голова молодіжного відділу протоієрей Сергій Поготський і завідувач жіночим психіатричним відділенням Харківської психіатричної лікарні диякон Володимир Пожидаєв.

На конференції отець Володимир виступив з темою «Проблема наркоманії серед молоді в наш час». Конференція закінчилася Божественною літургією. Учасники відбули в свої єпархії з чудовим досвідом по роботі з молоддю.

Наш сайт http://pravmolod-izyum.church.ua/

Керівник молодіжного відділу Ізюмської єпархії прот. Сергій Поготський

Переглянуто: (119)

Перейти до панелі інструментів