Неділя 4-а Великого Посту. Прп. Іоанна Лествічника

Розміщено на Бер 27, 2023 в Новини єпархії

Эта запись также доступна на: Russian

26 березня 2023 року, в Неділю 4-у Великого посту, прп. Іоанна Лествічника Преосвященніший Іоанн єпископ Ізюмський і Куп’янський звершив Божественну літургію у Свято-Вознесенському кафедральному соборі м. Ізюм.

Його Преосвященству співслужили секретар єпархії та духовенство собору.

На сугубій єктенії Архіпастир підніс молитви про мир в Україні, про Святу Церкву, про воїнів які захищають нашу землю, та всіх тих, хто внаслідок війни опинився у скрутних умовах.

Після богослужіння єпископ Іоанн зачитав Звернення Священного Синоду до вірних чад Української Православної Церкви та народу України, та звернувся до вірян із словом повчання: “Ворог нашого спасіння – диявол звів страшну боротьбу проти нас та нашої святої Української Православної Церкви. Але це не повинно нас лякати, якщо ми є істинними православними християнами, а навпаки, має нас підбадьорювати і надихати, тому що ми знаходимося в благодатній Церкві і на правильному шляху. Чого не любить сатана? Він не любить, і не може переносити, святості та благодаті Божої. Якщо ж ми є послідовниками Христа, то повинні пам’ятати Його слова: “Як Мене переслідували, то й вас переслідувати будуть” (Ін. 15:20). Тому, дорогі отці, брати і сестри, молитимемо Бога, щоб Він зміцнив в нас віру, дав нам мужності та сили встояти у святому Православ’ї та в нашій Українській Православній благодатній Церкві” – підсумував Архієрей.

Прес-служба Ізюмської єпархії

Переглянуто: (86)

Перейти до панелі інструментів