Подай, Господи, всім, хто буде торкатися до неї і споживати її і помазуватися нею, освячення, здоров’я, очищення і благословення

Розміщено на Січ 21, 2019 в Новини благочинь

Эта запись также доступна на: Russian


19 січня в свято Богоявлення Хрещенською водою були окроплені всі палати і будівлі Центральної міської лікарні Ізюма. Водохресна вода – наші ліки, дані Богом для оздоровлення душі і тіла, з радістю приймається всіма співробітниками та пацієнтами.

Настоятель Спасо-Преображенського храму м. Ізюма, керівник відділу Соціального служіння Ізюмської єпархії архімандрит Симеон (Негрецький) разом з адміністрацією ЦМЛ в цьому році також подарували радість всім, нужденним в лікуванні і підкріпленні душевному і тілесному.

З нетерпінням всі працівники лікарні, чия зміна припадає на свято, і лежачі хворі чекають відвідування священика, адже можливості відвідати храм в цей святковий день у них немає.

Уже стало багаторічною традицією окроплення в дні свята палат і кабінетів лікарів Хрещенською водою.
Хай буде ця Свята вода, згідно з молитвою, яка читається на її освяченні, для всіх: «… хто будуть черпати її і вкушати від неї, … очищенням душ і тіл, зціленням від страждань, для освячення помешкань і корисною в самих різних потребах», згідно зі словами самого Спасителя в бесіді з самарянкою: «Хто буде пити воду, яку Я дам йому, той не буде хотіти пити повік; але вода, яку Я йому дам, стане в ньому джерелом води, що тече в життя вічне »(Ін 4. 14)!

Відділ Соціального служіння і милосердя Ізюмської єпархії

Переглянуто: (127)

Перейти до панелі інструментів