Різдво Христове в Барвінковому

Розміщено на Січ 17, 2019 в Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian


7 січня 2019 року в Районному Будинку культури міста Барвінкове відбувся традиційний Різдвяний концерт . Такі святкові концерти на честь Різдва Христового вже давно стали доброю традицією залучення до духовних народних джерел. Вже майже 15 років молодіжний хор (лівий) Успенського храму радує своєю творчістю. І кожного року концерт має таку родзинку, яка робить його унікальним, не схожим на попередній. Минулого року глядачі познайомилися з традиціями святкування Різдва у різних країнах світу, адже це свято відзначають не тільки християни, але навіть невіруючі. У цьому році, перед нами розгорнулася справжня Різдвяна історія з її персонажами та героями.

У святкуванні було задіяно близько 200 дорослих та дітей – одних тільки учасників танцювальних колективів було близько ста пятидесяти. Традиційно тон усьому святкуванню задавав лівий (молодіжний ) хор Свято-Успенського храму нашого міста (регент — ієрей Мстислав Сакідон). Під час концерту виконувалися колядки, щедрівки, українські народні та авторські пісні, твори зарубіжної класики.

Особливо розчулили виступи найменших учасників. Атмосфера проймала до сліз від радості, святкового різдвяного настрою, гордості за таку талановиту молодь Барвінківщини. Воістину «ще не вмерла Україна, як Різдво святкуєм так». І не покидає надія, що є майбутнє у нашої держави і що з нами Бог.

Вкінці зі словами привітання до присутніх звернувся протоієрей Миколай (настоятель Свято-Успенського храму). Він привітав зі святом Різдва Христового і побажав глядачам та учасникам концерту миру, злагоди у суспільстві, сімейного затишку, здоров’я, мудрості, душевної доброти, Божої любові та Господнього Благословіння на рік грядущий.

Переглянуто: (206)

Перейти до панелі інструментів