Перший дзвінок в Соколовській школі

Розміщено на Вер 11, 2018 в Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian


1 вересня 2018 року в Соколовській загальноосвітній школі відбулося свято, присвячене Дню Знань.

Зі словами привітань виступила директор школи Людмила Миколаївна Трофимова. Вона побажала успіхів у навчанні всім присутнім учням і, перш за все, первокласcникам (їх в цьому році всього п’ятеро). Людмила Миколаївна побажала випускникам школи бути гідним прикладом для наслідування, щоб вони в майбутньому виправдали наші очікування.

Виступив також заступник голови Зміївської районної адміністрації Сергій Ляшко. Він передав вітання від Губернатора Харківської області Ю. А. Світличної та голови району Віталія Кошеленко.

Потім виступив голова Соколовської сільської ради Геннадій Мураєв, який в свою чергу передав привітання від народного депутата України Є. В. Мураєва і від депутата Харківської обласної ради В. Мураєвой.

Після закінчення виступів керівників району слово надали настоятелю Свято-Успенського храму протоієрею Михайлу Шульге. Отець Михайло привітав усіх присутніх з Днем Знань, відслужив короткий молебень перед початком навчального року і побажав усім Благословення Господнього. Також Він покропив усіх святою водою. Після закінчення молебню виступили дітки з концертом. Відбувся перший дзвінок, після чого директор школи запросила всіх учнів на перший урок.

Дай Боже усім учням Твоє благословення на отримання знань, у Славу Твою!

Переглянуто: (82)

Перейти до панелі інструментів