Високопреосвященніший Єлисей взяв участь у Богослужінні з нагоди 4-ї річниці інтронізації Предстоятеля УПЦ

Розміщено на Сер 18, 2018 в Новини єпархії

Эта запись также доступна на: Russian

No photos
17 серпня 2018 року, в четверту річницю інтронізації Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, митрополит Ізюмський і Куп’янський Єлисей взяв участь в соборному богослужінні в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

Божественну літургію очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій, якому співслужили Преосвященні архієреї та численне духовенство.

На малому вході Блаженніший Митрополит Онуфрій возвів у сан митрополита архієпископів: Балтського і Ананьївського Алексія, Уманського і Звенигородського Пантелеймона, Сумського і Охтирського Євлогія. У сан архієпископа зведені єпископи: Бердянський і Приморський Єфрем, а також вікарії Київської Митрополії Бородянський Варсонофій та Фастівський Даміан.

За богослужінням була вознесена сугуба молитва за мир в Україні.

Наприкінці богослужіння керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній оголосив вітальне слово Святішого Патріарха Московського і всієї України Кирила Предстоятелю Української Православної Церкви Блаженнішому Митрополиту Київського і всієї України Онуфрію з нагоди річниці інтронізації. Після цього митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел від імені Священного Синоду, єпископату, духовенства і багатомільйонної пастви Української Православної Церкви зачитав привітання Блаженнішого владики з четвертою річницею інтронізації.

На закінчення Його Блаженство подякував архіпастирів за слова привітання та благословив усіх віруючих.

Прес-служба Ізюмської єпархії

[RoyalSlider Error] Array ( )

Переглянуто: (155)

Перейти до панелі інструментів