Завершення хресного ходу з Піщанською іконою Божої Матері в м. Ізюмі

Розміщено на Лип 16, 2018 в Новини єпархії

Эта запись также доступна на: Russian


15 липня 2018 року, з благословення митрополита Ізюмського і Куп’янського Єлисея, в м. Ізюмі відбулася заключна частина хресного ходу з чудотворною Піщанською іконою Божої Матері про мир і благополуччя в нашій країні, в якому взяло участь більше тисячі віруючих.

О 16.00 з Хрестовоздвиженського храму хресний хід пройшов до Вознесенському кафедральному собору.

Молебний хід очолив митрополит Єлисей і єпископ Бердянський і Приморський Єфрем у співслужінні духовенства собору, благочинь єпархій та братії Піщанського монастиря. По дорозі співали Богородичні і читався акафіст.

По прибуттю в кафедральний собор Високопреосвященніший Єлисей звернувся до віруючих з пастирським словом, в якому подякував учасникам хресного ходу за спільну молитву заради миру, любові та благоденства в нашій країні. Щороку хресний хід проходить в спекотні літні дні. Ми знаємо, що у випробуваннях людина розкриває якості своєї душі. Ми побачили, які ми є насправді, скільки у нас сил тілесних і духовних, ми побачили свої слабкі і сильні сторони. Дякую всім за участь хресному ході, за молитви, і сподіваюся, ми з вами відчули не тільки своє тіло, але й найголовніше, зміцнили свою душу в молитві.

Після закінчення проповіді єпископ Єфрем помазав усіх святим єлеєм.

Для учасників Хресного ходу був організований вечеря і відпочинок.

Прес-служба Ізюмської єпархії

Переглянуто: (111)

Перейти до панелі інструментів