На день міста митрополит Єлисей був удостоєний звання «Почесний громадянин міста»

Розміщено на Чер 10, 2018 в Новини єпархії

Эта запись также доступна на: Russian


9 червня в Ізюмі пройшли святкування з нагоди Дня народження міста. У цьому році йому виповнилось 337 років. У Ізюм на це свято прибули офіційні делегації з Латвії, Грузії та Польщі.

Увечері на центральній сцені міста було офіційне привітання і нагородження всіх тих, хто зробив вагомий внесок у розвиток міста.

За досягнення в духовному розвитку міста, вагомий внесок у миротворчу, громадську і благодійну діяльність, примноження надбань національної культури, матеріальних і духовних цінностей населення, що зміцнює авторитет міста на обласному та державному рівнях, Високопреосвященніший Єлисей був удостоєний звання «Почесний громадянин міста».

Після нагородження митрополит Єлисей звернувся до його жителів з архіпастирським привітанням. Вітаючи жителів Ізюма, Високопреосвященніший побажав усім фортецікріпості душених і тілесних сил, суспільної злагоди, миру, успіхів і невичерпної допомоги Божої в творчому служінні на благо рідної землі і всієї нашої багатостраждальної Вітчизни.

У цей святковий день правлячий архієрей благословив молодят і подарував їм вінчальні ікони. Молодим були вручені сертифікати, за якими вони можуть приступити до Таїнства Вінчання в будь-якому храмі міста Ізюма.

Сертифікати на Таїнство Хрещення отримали ті малюки, які народилися в цей день, їм архіпастир підніс в подарунок золоті хрестики.

День міста – особливе свято для його жителів, всіх, хто любить його, віддає частинку своїх сердець і душі для його процвітання, благополуччя і подальшого розвитку. Це свято кожного з нас, тому що місто – це перш за все  люди.

Прес-служба Ізюмської єпархії

Переглянуто: (263)

Перейти до панелі інструментів