Престольне свято в смт. Приколотне Великобурлуцького району

Розміщено на Чер 4, 2018 в Новини благочинь

Эта запись также доступна на: Russian


1 червня 2018 року в смт Приколотне Великобурлуцького району відбулося престольне свято на честь пам’яті священномученика Онуфрія (Гагалюка). Очолив соборне богослужіння єпархіальний благочинний протоієрей Іоанн Остапович в співслужінні настоятеля храму протоієрея Андрія Квітка і духовенства Вовчанського благочиння.

Після закінчення молебню до духовенства і пастви з вітальним словом звернувся отець Іоанн. Батюшка коротко виклав житія святих мучеників Слобідського краю, які, не побоявшись гонінь і утисків того часу, сміливо сповідували православну віру, тим самим стяжаючи мученицькі вінці і засіваючи зерна віри в духовно незміцнілі серця наших співвітчизників …

Також привітати настоятеля і паству з престольним святом прибув Народний депутат України Дмитро Шенцев. Високого гостя хлібом-сіллю зустрічав голова селищної адміністрації Черсунов А.Т. На адресу отця Андрія і його пастви було висловлено багато теплих побажань і привітань, в кінці яких настоятель храму дав присутнім пастирське благословення і запросив на святкову трапезу.

Прес-служба Ізюмської єпархії

Переглянуто: (213)

Перейти до панелі інструментів