Нетління джерело, освячення дар, гріхів дозвіл, недуг зцілення

Розміщено на Січ 27, 2018 в Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian


Ці слова молитви чину освячення Богоявленської води, по благодаті Пресвятого Духа, щорічно виконуються в Церкві, наповнюючи радістю освячення і поновлення душу кожного православного християнина. Багато людей в день Хрещення Господнього приходять в храм для освячення води, інші йдуть на водойми та джерела, щоб там отримати благодать поновлення через обмивання в освяченій воді.

В Ізюмі вже стало доброю традицією благословення лікувальних установ через окроплення Богоявленською водою.

20 січня керівник відділу соціального служіння і милосердя Ізюмської єпархії архімандрит Симеон (Негрецький) окропив Святою Хрещенською водою всі приміщення Ізюмської центральної міської лікарні, Ізюмської міської поліклініки та стоматологічної поліклініки, де його тепло зустріли медичні працівники, а пацієнти просили окропити кожного окремо: адже всі знають про те, що Богоявленська вода є цілющою від усяких недуг і відганяє всяке зло.

Особливо важливо це для тих, хто не зміг в ці святкові дні відвідати храм. Священик привітав усіх зі святом, побажав здоров’я, а всім медичним працівникам – Божого благословення на весь рік.

Відділ соціального служіння і милосердя Ізюмської єпархії

Переглянуто: (119)

Перейти до панелі інструментів