5-річчя театрального колективу «Асорті»

Розміщено на Жов 10, 2017 в Новини парафій

Эта запись также доступна на: Russian


6 жовтня 2017 року театральному колективу «Асорті» під керівництвом Чередникової Сніжани Геннадіївни с. Донець Зміївського району виповнилося 5 років з дня його заснування.

На це свято були запрошені гості: настоятель храму великомученика Георгія Побідоносця протоієрей Олексій Балашов, голова Комсомольської селищної ради Діхтяр Д.В., депутати Комсомольської селищної ради Білевич А.В., Демків А.М., Ященко Є.В.

На честь цього свята художній керівник Чередникова Сніжана Геннадіївна разом з учасниками колективу влаштувала грандіозне дійство.

Спочатку вони показали свою казку на новий лад «Бременські музиканти». Потім запрошені гості-колективи вокально-танцювальний ансамбль «Ассоль» Шебелинської ЗОШ с. Донець, танцювальний колектив Палацу культури с. Слобожанське «Абракадабра» і малюки з дошкільного навчального закладу (ясла-садка) с. Донець вітали колектив «Асорті» своїми виступами.

Були сказані чудові слова-привітання на адресу ювіляра. Подаровані солодкі і несолодкі подарунки.

Настоятель храму побажав дітям і керівнику терпіння і успіхів в починаннях. Розповів, що театр може показувати не тільки мирську сторону життя, а й духовну. Показуючи уявлення про боротьбу добра і зла, діти вчаться розрізняти добро і зло. Завжди потрібно вірити в перемогу доброго. Адже добро є любов, а любов є Господь.

Наприкінці вистави діти заспівали фінальну пісню про життя в театрі.

Був розрізаний іменинний торт. Незважаючи на холодну погоду всі учасники і гості залишилися задоволені.

Слава Богу за все!

Переглянуто: (44)

Перейти до панелі інструментів